Sledeće grickalice i slatkiši upotpuniće baš svaku vašu letnju proslavu! Kako je njihova priprema brza i jednostavna, zagarantovano vam je više vremena za partijanje!

Margerita

Nikada nije bilo lakše napraviti ukusnu zakusku! Okrugle krekere premažite krem sirom, a zatim paradajz iseckan na kolutove stavite preko namaza. Dekorišite vaše mini pizze listovima bosiljka i skinite kecelju, jer ste upravo završili sa “kuvanjem”. Poslažite margerita krekere na beli poslužavnik kako biste dodatno istakli boju hrane, a vašim gostima ovaj prizor učinili primamljivim za slikanje.

Disko kuglice

Zbog ovog čokoladnog deserta vaši gosti pomisliće da ste čitav dan proveli u kuhinji, međutim on se pravi za samo nekoliko minuta. Usitnite kupovne čokoladne keksiće uz pomoć blendera. Dodajte trećinu šolje maskarpone sira u smesu i blendajte smesu dok se sastojci ne sjedine. Oblikujte kuglice od dobijenog jedinjenja, pa ih smestite u frižider. Pre služenja istopite čokoladu u mikrotalasnoj, prelijte je preko deserta i pospite šarenim mrvicama za kolače. 

Jedan od načina za postizanje dobre atmosfere na žurki jesu žive i jake boje dekoracija. Tema vaše zabave su ‘80e godine? Neonske boje su u tom slučaju obavezne! Nas su za ovaj tekst inspirisale boje Američke zastave - crvena, plava, bela plus veseli duh ove nacije!