Nekad davno kupovali su se magazini specijalizovani za venčanja, nakon toga buduće mlade nedeljama su skrolale po Pinterestu u potrazi za inspiracijom, a danas je dovoljno zapratiti nekoliko divnih Instagram profila koji su prepuni fantastičnih ideja za najbitniji dan u životu svake žene.

Planiranje venčanja ume da bude jako naporan i dugotrajan proces, pogotovo ako niste sigurne kakvu venčanicu želite. Olakšajte taj proces praćenjem najzanimljivijih profila koji su pomogli velikom broju nevesti. Bilo da je reč o inspiraciji za venčanicu, o izboru modnih dodataka, frizuri, stil fotografiranja ili o dekoraciji stola, setu za snimanje - uvereni smo da ćete na ovim profilima pronaći nešto za sebe!

Festival brides

Ovaj instagram deo je i istoimenog bloga  i nepresušan nam je izvor inspiracije za sve devojke koje maštaju o romantičnom boho venčanju. Na njemu ćete pronaći genijalne frizure, pomalo netipične venčanice, setove u koje ćete se zaljubiti i fantastično dekorisane stolove!

Love stone bridal

Stilistkinja iz Sidneja objavljuje venčanja koja je sama stilizovala, ali i brdo fotografija koje služe kao inspiracija. Ovaj profil je must have!

Truly and madly

Profil okupan romantikom i sanjarenjem pomoći će mladama koje nisu pronašle idealnu venčanicu pa razmišljaju o šivanju iste. Svakodnevno će vas dočekati barem jedna senzacionalna venčanica, na savršenoj mladi, snimljena na nekoj bajkovitoj lokaciji. Plus - profil je prepun divnih ideja za stiliziranje stolova i šatora.

The events lounge

Nakon što ste pronašle venčanicu i mesto na kojem ćete imati svoje venčanje iz snova, na @theeventslounge vas čeka inspiracija za dekoraciju!

Boutierre girls

Još jedna bitna stavka na koju mlade često gube  vreme su bidermajeri. Ali, pronašli smo profil koji je namijenjen upravo njima! Na @boutierre_girls Instagramu pronađite svoj savršeni bidermajer koji neće biti poput većine drugih koji su dostupni u ponudi naših cvećara.

Rue de seine bridal

Rue De Seine Bridal je mesto na kojem ćete pronaći najlepše venčanice boho prizvuka. Ovaj brend iz Novog Zelanda privukao je pažnju svojim neobičnim haljinama koje obožavaju mlade širom sveta pa ukoliko imate u planu boho venčanje - svakako ih zapratite!

Izvor: Fashion.hr