Nedavno je obeleženo 20 godina od emitovanja prve epizode serije „Seks i grad“, a neki su tek sada shvatili da je Keri Bredšo zapravo užasna prijateljica.

Novinarka Dejzi Bedola napisala je kritiku njenog lika i dela isprovocirana epizodom kada Keri ne može da pomogne ukočenoj Mirandi, već šalje svoj dečka Ejdana, koji tom prilikom vidi njenu prijateljicu golu.

A onda Keri, u znak izvinjenja donosi Mirandi pecivo koje ona ni ne voli, a sve zapravo da bi imala izgovor da priča o svojim problemima. Bedola je nazvala Keri sebičnom i opsednutom sobom, ali Sara Džesika Parker nije saglasna sa tim:

"Ona je dobra, velikodušna, puna ljubavi i na nju se možete osloniti", branila je svoj lik iz serije „Seks i grad“, dok su se drugi u komentarima nadovezali novim primerima, od toga da je varala Ejdana, pa preko činjenice da je uvek osuđivala Samantu, iako i sama ima veoma upitan moralni kompas.

Dakle, čini se da ni sama Sara nije svesna istine, pa joj treba objasniti po tačkama zašto to što govori nije istina i da vidi 10 dokaza da je Keri zaista užasna:

Svađa sa Šarlot

Keri očigledno ima problem sa prioritetima i cipele su joj najvažnije na svetu, pa kada treba da kupi svoj stan, a nema novca za to, očekivala je da je i tog puta neko drugi izvuče iz problema.

I ne samo da je očekivala, nego se naljutila na Šarlot što joj nije ponudila svoj verenički prsten da bi imala za kaparu. Kao da je ona banka.

Nije želela da nosi verenički prsten

Ejdan je bio divan, a ona je prema njemu bila užasna. Kada su se verili nije želela da nosi prsten na ruci, već ga je okačila na lančić, navodno „da bi joj bio bliže srcu“. Hajde, molim te.

Varala je Ejdana sa Zverkom, a onda…

Utvrdili smo već da je Ejdan zaslužio mnogo bolje od Keri Bredšo – varala ga je sa Zverkom.

I ne samo to, nego je kasnije to prepričala u svojoj seks kolumni. Užasno! Kao da se hvali time što je uradila.

Poludela je kada joj je Ejdan kupio laptop

Kada je njen računar izdahnuo, Keri je od Ejdana dobila novi MacBook i odlepila je. Zamerila mu je što je uradio nešto lepo za nju. Sa druge strane, Zverka ju je tretirao užasno, a njega je volela…

Otišla je u Pariz

Svi smo mrzeli Rusa, zar ne? E, pa, i njene drugarice su. A svejedno, ona je pobegla sa tim užasnim čovekom u Pariz, koji se prema njoj grozno ponašao i mrzeo je njene prijateljice.

Da je razmišljala i slušala one koji je vole, ne bi ni otišla. Zapravo, tokom cele serije prijateljice je više smatrala za publiku koja treba da sluša njene mudre misli, nego kao osobe sa kojima treba da razgovara ravnopravno.

Nastavak na sledećoj strani...