Iako smo svi svesni da nije sve u fizičkom izgledu, svakako želimo da budemo najbolja verzija sebe. 

U sledećih osam tačaka videćete da vas ne čine ružnim samo fizičke karakteristike nego i neki neprijatni duhovni nedostaci. Svaka od ovih osam činjenica može se popraviti pa nema potrebe za očajavanjem jer ovo su samo saveti kako biste zaista svaki dan bili korak bliži najboljoj verziji sebe. 

Žuta kosa 

Pritom ne mislimo na namerno obojenu, neon žutu kosu. Kim Kardašijan jednom  prilikom izjavila je kako je održavanje plave kose posao puno radno vreme. Moraćemo da se složitmo s njom. Jer ako nemate prirodno plavu kosu onda znate koliko brzo počinje da vam vidi izrastak i koliko malo vremena treba da lepa platinasta plava kosa postane neprivlačno žuta. Kako biste izbegli ovu posledicu bojenja u plavo, obavezno koristite ljubičasti šampon koji će neutralisati žutilo i održavati boju vaše kose do sledeće posete frizeru.

Pušenje

Ovo ne treba posebno da objašnjavamo. Osim što je izuzetno loše za vaše zdravlje, dugoročno pušenje cigareta kao posledicu ima žute zube, bore oko usana i neprijatan zadah koji ponekad ni žvaka ne može u potpunosti da neutrališemo. 

Preterano iscrtavanje usana 

Ovaj trend pokrenula je Kajli Džener, pre nego što je odlučila da prizna da koristi hijaluronske filere. Koliko god vi mislili da ste maher u iscrtavanju usana, prelazna linija uvek se vidi i zaista ne izgleda privlačno. Ako ne želite da filerima ili hirurškim putem povećavate usne, najbolje bi bilo da se pomirite sa prirodnom veličinom usana i zavolite ih takve kakve jesu.

Tračarenje

Rekli smo vam da nije sve u fizičkom izgledu. Ma koliko god se vi trudile oko svoga izgleda i dobijale komplimente na dnevnoj bazi, ako je ono što mislite i govorite o drugima iza leđa ružno - i vi automatski postajete neprivlačna osoba. 

Nastavak na sledećoj strani...