Jedan od najuspešnijih supermodela, Emili Ratajkovski na svom Instagramu najčešće objavljuje fotke na kojima je u kupaćem ili donjem vešu, a popularna lepotica je ove godine lansirala i liniju kupaćih kostima naziva Inamorata Swim. Ako uzmemo sve to u obzir i da joj je poziranje posao, njeni saveti sa snimanje savršenih plažnih selfija definitivno nas zanimaju, ma koliko oni banalni bili.

"Prvi korak je, naravno, odabir savršenog kostima", otkrila je Emily u intervjuu za InStyle inastavila: "Ove godine tange su ponovno popularne na plaži, a smatram da jako laskavo stoje. Moje prijateljice koje nisu manekenke i nemaju savršena tela također se slažu sa mnom." 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 19. Јан 2018. у 4:38 PST

Emili je ukazala na još jedan detalj na kupaćim kostimima koji je ovo leto također u modi, a reč je o visokom izrezu na bokovima. "U takvim kupaćim svačije noge izgledaju vitkije i duže", naglasila je manekenka. 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 5. Феб 2018. у 6:43 PST

Kada pronađete savršeni kostim, krenite u potragu za najboljim osvetljenjem. "Prirodno osvjetljenje uvek je bolje od veštačkog", kaže Emili, a na plaži s tim ne biste trebal da imate problema. 

I na kraju, dajte sebi oduška i snimite koliko god je selfija potrebno dok ne napravite jedan savršeni. "Snimite ih i 3000, ako treba", savetuje Emily koja također retko kada iz prve snimi savršenu fotku i njene Instagram fotke nastale su nakon brojnih propalih pokušaja. 

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 23. Дец 2017. у 9:32 PST

"Možete izgledati grozno na prvoj fotki, a savršeno već na sledećoj. Nemojte biti prestroge prema sebi i zapamtite da savršene fotke koje viđate na Instagramu uglavnom baš i nemaju veze sa stvarnošću, pa ih slobodno, ako je potrebno, malo uredite pre objavljivanja", savetuje Emili.