Isplanirana „spontana“ fotka koja je pravi mamac za lajkove. Influenserka Desi Perkins (3,6 miliona pratilaca) pokazaće vam kako da vaše slike postanu najpopularnije na Instagramu!

Izaberite svog partnera u zločinu

Zadužite sestru ili najbolju drugaricu da bar na jedan dan budu u ulozi vašeg ličnog fotografa. „Najbolje bi bilo da vas fotkaju dok se smejete ili razgovarate sa prijateljima“, savetuje Desi. „Krajnji rezultat ovakvih slika je fenomenalan.“ Korisnicima iPhonea opcija Burst biće savršen partner za stvaranje plandida.

Pokrenite se

„Na fotografiji se vidi kada pozirate i preterano se trudite da budete privlačne“, tvrdi Desi. Spontano obavljajte neku radnju poput šetnje ili sipanja pića i pokušajte da ne razmišljate o prijateljici koja vas fotka. Na taj način izgledaćete prirodnije i samim tim „ugrabiti“ više lajkova.

Bitni su detalji

Slobodno se poslužite asesoarima poput telefona, kafe ili slatke torbice za kreiranje najboljeg plandida do sada! „Kada imate jasan fokus osećaćete se prijatnije pa će vam i fotografije izgledati bolje“, zaključuje Desi.

Hajlajter 

„Proizvod koji reflektuje svetlost je must have - pogotovu kad koristite blic pri fotografisanju“, savetuje Desi. Blago okrenite glavu u stranu pri slikanju kako biste dodatno naglasili sjaj kože.

Losion za telo

Koža vašeg tela trebalo bi jednako da sija kao i koža lica. Kako biste postigli ovaj glowing efekat, nahranite i hidrirajte telo losionom. 

Veštačke trepavice

Slike iz daljine ili one na kojima su vam oči zatvorene mnogo bolje izgledaju ukoliko imate veštačke trepavice. „Istaknite oči i spremite se da osvojite Instagram“, poručuje Desi.