Da, znamo – poslednjih meseci ste proveli planirajući svoje venčanje iz snova i ne možete biti ponosniji. Od odabira savršenog mesta do slanja lepih pozivnica, isplanirali ste sve detalje za veliki dan. Ipak, možda ste previdjeli nekoliko sitnica što je primetila i blogerka Beki Bjeker.

Uprkos vašem najboljem nastojanju da sve bude pod kontrolom tokom ovog važnog trenutka u vašem životu, može biti teško unapred biti pripremljen za sve moguće scenarije. Zato smo pripremili 5 stvari koje (gotovo) sve mlade zaborave na dan venčanja i jednostavna rešenja koja će vam omogućiti super venčanje kakvo ste oduvek zamišljali.

Hrana

„Primetila sam kako mnoge naše neveste zaborave da jedu na svoj dan vjenčanja.“ 

Rešenje: Kombinacija uzbuđenja i stresa može dovesti do toga da se osećate sito, a zapravo niste pojeli ništa od juče što će vas na kraju dovesti do iscrpljenosti i umora dok party još nije ni počeo. Zamolite nekoga od prijatelja ili člana porodice koji su s vama na svadbi da vas podsete na to kako bi mogli poesti nešto. Isto tako, bilo bi šteta da ne degustirate meni koji ste tako pažljivo sastavljali. 

Veštačke trepavice 

„Imala sam nekoliko budućih mladi koje su imale veštačketrepavice, što je postao veliki problem kada su pustile nekoliko suza – trepavice su jednostavno ispale pošto je lepilo topljivo u vodi.“

Rešenje: Razgovarajte sa svojom šminkerkom o mejkapu koji će izdržati plakanje. Ako niste sigurni kako ćete moći izdržati bez suza, pitajte za savet ili se odlučite za vodootpornu maskaru.

Kutija za prstenje

„Lepa kutija za prstenje uvek je dobra ideja za vašeg fotografa prilikom snimanja, verujte mi, bi će vam zahvalan!“

Rešenje: Na ovaj detalj ne morate trošiti mnogo, važno je samo da kutija bude fotogenična i pre kupovine pitajte svog fotografa za savet, možda ih i on ima nekoliko sa sobom u kutiji za opremu.

Nakit

„Glavni fokus je naravno na haljini tako da vrlo lako mladenke zaborave na nakit na dan venčanja. Imajjte to na umu, pripremite sav nakit unapred.“

Rešenje: Napišite detaljan spisak nakita za mladoženju i vas pa ako vam je lakše, dan ranije ostavite ga na vidljivom mjestu.

Udobne cipele

„Svaka mlada želi da pleše celu večer na svom venčanju zato su udoban par cipela jedna od najbitnijih stavki koju morate obezbediti“. 

Rešenje: Cipele obvezno kupite barem mesec dana prije svadbe kako bi mogli da testirate udobnost i naravno ne preterujte s visinom pete.

Izvor: Fashion.hr