Filmove koje smo tokom devedesetih gledali non-stop nismo mogli da zamislimo bez gospodina Kijana Rivsa i slatkice Vinone Rajder. Omiljeni glumci devedesetih igrali su zajedno do sada u tri ostvarenja: Drakula (1992), Tamo skeniranje (2006) i Prvatni život Pipe Li (2009). piše sajt Elle.rs

Skoro 20 godina kasnije, uskoro ih možemo da vidimo na filmskom platnu u komediji Destination Wedding koja će premijeru imati u avgustu 2018.

Radnja romantične komedije, idealne za lenje letnje dane, odigrava se oko Franka i Lindsay koji iako se ne poznaju, spletom okolnosti putuju na venčanje zajedničkih prijatelja u centralnu Kaliforniju.

Rivs i Vinona igraju mrzovoljan duo koji je prinuđen da zajedno provede vreme tokom svadbe, ali kao što to biva u romantičnim komedijama možemo da pretpostavimo da će romantika i ljubav pobediti njihovu tešku narav, tvrdoglavnost i ironiju.

Film je režirao Viktor Levin, radnja se odigrava u prelepim vinogradima, a sudeću po trejleru, Rivs-Rajder su više nego simpatični.

Izvor: elle.rs