U spektru boja svako se opredjeljuje za svoju omiljenu. Omiljena boja može mnogo toga reći o određenoj ličnosti pa i to kakva je u krevetu.

Plava 

Za ove osobe seks je umetnost. Istančanost je posebno izražena kod muškaraca koji se u krevetu ponašaju kao pijanisti. Pažljivo istražuju telo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nežne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa. 

Siva 

Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu s partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.

Narandžasta 

Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole da ostvare svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera. Nežnost i predigra su im veoma bitni tokom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo s partnerom i prilično im je lako da odglume orgazam.

Crvena 

S obzirom na to da ova boja simbolizuje strast, osobe koje je vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom polu, a ako izgrade partnerski odnos s osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo. 

Zelena 

Oni koji vole zelenu, verni su partneri, a u seksu su puni nežnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, a muškarci su puni razumevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerke.

Ružičasta 

Pogled na ženu u ružičastom predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju nameru da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju s muškarcima. Muškarci koji vole ružičasto su skloni čestoj promeni partnerki, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali.

Izvor: Wall.hr