Verujemo da ste do sada formirale svoj krug najboljih osoba od kojih uvek možete podražiti savet ili ideju za neku novu ludost, ali hajde da potvrdite to tako što ćete se pronaći u sledećih 10 znakova i odmah nakon čitanja teksta zagrliti svoju dragu i najbolju BFF. 

1. Kada je na rasprodaji ostao samo jedan sivi džemper odreći će se u vašu korist s opravdanjem da je "to ipak vaša boja".

2. "Pa, nisam baš sigurna", reći će za vaš očigledan modni promašaj.

3. Priča o tekili, grčkom barmenu i ljubljenju sa onim gubitnikom Nikolom će otići sa njom u grob.

4. Ako je pozovete u 3.30 tražeći ljubavni savet, neće se praviti da ste pogrešili broj ili tražiti da "skratite priču".

5. Kada vam pokazuje slike sa zajedničkog letovanja, nekim čudom nestaje ona na kojoj vam se tako jasno vidi celulit.

6. Ona je jedina osoba koja se ne samo seća vaše plesne tačke "a la Olivija Njutn Džon" na žurci u osmom razredu osnovne škole već je i sama učestvovala u ulozi Džona Travolte.

7. Kada svi ostali budu prevrtali očima preteći samoubistvom na vašu milion puta ispričanu priču o osam godina mlađem momku "koji vam se tako sviđa a nemate hrabrosti to i da mu kažete", ona će vas saosećajno i pažljivo slušati.

8. Ona je ta koja vas je vodila kući nakon svake noćne "koktel-ludorije".

9. Ako počne da joj se udvara frajer koji se vama već izvesno vreme dopada, ispričaće mu svoju "tužnu priču o dlačicama na grudima i bradi kojih nikako ne može da se oslobodi".

10. Reč "osuda" ne postoji u njenom rečniku. Zamenjuje je rečenicom: "Podržavam te, ma koliko god suluda bila tvoja odluka!"