Verujemo da ste već napravili must watch listu za narednu godinu, ali sigurno postoji neki aktuelan film koji ste slučajno propustili da pogledate tokom ove, dajemo vam retrospektivu najboljih filmskih ostvarenja iz 2017.

Wonder woman (Čudesna žena)

Nakon decenija i hiljade filmova u kojima je muškarac bio glavnu super heroj, konačno nam je došao film gde jednoj zaista čudesnoj ženi niko ne sme da stane na crtu. Rađen po istoimenom stripu "Wonder woman" je film koji svakako zaslužuje pažnju, ako ni zbog čega drugo onda zbog slavljenja ženske moći i hrabrosti, ali i sjajnog kostima i prelepe Gal Gadot.

Get Out (Beži)

Kris i Rozi su u vezi nekih pet meseci i konačno je došlo vreme da Kris upozna Rozine roditelje. U svrhu toga odlaze za vikend kod njih. Kris gaji određene sumnje kako će biti prihvaćen, obzirom da je on crn, a ona bela. Rozi ga ubeđuje da će sve biti u redu i da njena familija nema nikakvih predrasuda itd. Kad jednom stignu na velelepno imanje Armitražovih, Krisa obuzima lagani osećaj da nešto tu ne štima kako treba… Ako vam otkrijemo da je žanr horor, sigurno ćete se zapitati šta to toliko strašno može da mu se desi, jer jedina njegova "greška" je ta što je on crnac.

Call Me By Your Name (Zovi me svojim imenom)

"Zovi me svojim imenom" je divna adaptacija romana Andréa Acimana iz 2007. godine i o romansi između mladića Elija (Timoti Šalame - dobio je nagradu za najboljeg glumca) i studenta (Armi Hamer) koji se doseljava u njegovu porodičnu kuću.

Girls Trip 

Kao što i sam naziv kaže, radnja započinje putovanjem četiri dobre prijateljice za Nju Orleans. Tom prilikom sestrinstva se ponovo rasplamsavaju, otkrivaju se divlje strane uz obilje igre, pića, svađa i romansi. Onoo što vam garantujemo je mnogo smeha i ukoliko želite da ulepšate sebi veče, ovaj film je topla preporuka.

IT (Ono)

Sigurno ste toliko slušali o ovom filmu, ili ste možda i čitali knjigu, a ono što smo sigurni je da u svakom slučaju ne želite da ga propustite. Možda i nije tako strašan kao što ste očekivali, ali ako se plašite klovnova i želite da pogledate nešto kultno, preporučujemo ovaj rimejk.

Mother (Mama)

Dženifer Lorens, Havijer Bardem, Mišel Fajfer, Ed Haris i ostala sjajna glumačka ekipa su dovoljan razlog da zavirite šta se to krije u filmskom ostvarenju "Majka". Radnja je  dešava u kući jednog bračnog para, čija porodična idila ubrzo biva uzdrmana dolaskom nekoliko nepozvanih gostiju u njihov dom. Na granici između psihološkog trilera i horora i sigurno će vas intrigirati da ga pogledate što pre. 

I, Tonya

Film o čuvenoj američkoj klizačici Tonji Harding izazvao je dosta različitih komenatra, a glavna uloga poverena je lepoj Margot Robi koja je sjajno dočarala život sportistiknje. 

Atomska plavuša

Špijunski tiler sa prelepom Šarliz Teron je nešto što ne smete propustiti posebno ako ste ljubitelji akcije i ženskih hrabrih likova u glavnoj ulozi.