Zahvaljujući internetu i velikom broju blogova danas možemo pronaći inspiraciju, utehu i rešenje za skoro svaki problem! Zato smo danas rešili da vam predstavimo 3 odlična bloga koji će vam pomoći da sredite životni prostor, da poboljšate način svpg života, pronađete motivaciju i obiđete ceo svet!

Bukmarkujte sledeće blogove i ulepšajte sebi ovaj dan!

Apartment therapy

Rajan pomaže ljudima da njihovu stanovi budu lepši, organizovaniji i zdraviji. Naučite kako da napravite zanimljive detalje za dom, renovirate svoj radni kutak uz minimalan budžet ili uzgajate biljke. Sve što vas zanima o sređivanju životng prostora možete pronaći na ovom fenomenalnom blogu!

Tiny Buddha

Kako da promenite život u danima kada mislite da vam baš ništa ne ide? Blog Tiny Budha ima sjajne motivacione tekstove koji će vam uneti pozitivnu energiju i pomoći da promenite život na bolje!  Plus, možete da uživate u mnogobrojnim citatima o iskustvima i željama.

Crashing Red

Kako da ispravite kosu za manje od 5 minuta? Ovaj fantastični blog će zavoleti baš svaka devojka! Od crvenog karmina, visokih štikli i putovanja po celom svetu, možete pronaci i sjajne savete kako da koristite socijalne mreže u biznisu.

Објава коју дели Maria Vlezko (@crashingred) дана 11. Јул 2017. у 6:55 PDT