Šta ako - usred noći izbije požar ili nešto tako?

Žao nam je što vam ovo govorimo, ali pokušajte samo da zamislite ovu scenu - vaša kuća / stan gori, dim ulazi ispod vrata vaše sobe, morate brzo da izađete napolje, a vi niste obučene. Nemojte da se dovodite u ovu situaciju! Budite spremne za hitne slučajeve, spavajte u majici, pidžami ili nečemu trećem.

Ipak vam treba neka vrstu "prepreke" između vaših intimnih delova i kreveta.

Ne kažemo da i dalje piškite u krevet, pa vam je potrebno nešto da to spreči, ali zar se ne osećate bolje kada je neka tanka tkanina bila između?! Znamo da ginekolozi kažu kako je bolje da spavate gole zato što tako vaša vagina diše, ali i dobre pamučne bokserice su takođe odličan izbor. 

Spavanje bez odeće eliminiše potrebu za pidžamama, koje su predivne. 

I ako možemo da biramo rado bismo proveli ceo jedan radni dan u udobnim i neodoljivim pidžamicama. A ako spavate potpuno gole, nikada nećete imati razlog da kupite novu odeću za sapvanje. Zar zaista želite da se stvarno toga odreknete?

Ustajanje usred noći moglo bi biti prilično nezgodno ako ne živite same.

Zamislite da morate da odete uu toalet ili u kuhinju po čašu vode, a vaš cimer (ili cimerka) spava u susednoj sobi. Imate 3 opcije - da potražite odeću i obučete se za jednu sekudnu, molite se da cimer/kaa ne probudi ili... Znate što je treće - blam!

Vaš partner bi u tom slučaju mislio da 24 sata dnevno raspoložene za seks.

Čak i u tri ujutro kada ste već u dubokom snu jer ipak je vaše nago telo pored njega. Je l ste sigurne da želite takav stalno?