Noć veštica daje nam priliku da realizujemo svoju maštu i barem na jednu noć u godini postanemo neko drugi...

Halloween ili Noć veštica jedan je od najpopularnijih praznika u zapadnom svetu, koji se slevi 31. oktobra. U Srbiji se ne slavi kao što se slavi u nekim zemljama širom Europe ili u Americi, ali poslednjih godina čini nam se da ipak raste taj trend. Sve je više tematskih događanja na taj dan, sve više klubova organizuje party pod maskama i sve su traženije ideje za maskiranje.

Pravi kostimi za Halloween mogu biti jako skupi pa ako nemate budžet za tako nešto inspirišite se jeftinijim idejama na Pinterestu.

1. Strašni klovn s besprekornim obrvama. Sve što vam je potrebno za ovaj look je crvena olovka za šminkanje i mnogo sjaja.

A post shared by Aysla Freitas (@ayslafreitas) on Oct 5, 2017 at 5:10pm PDT

2. Ako vam klovn nije dovoljno creepy, samo dodajte lažnu krv.

3. Pixel makeup spremljen je na Pinterestu više od 26 hiljadu puta. Upravo je ovo jedan od najtraženijih ovogodišnjih kostima.

A post shared by Rebeka Nagy (@rebekanagymakeup) on Oct 31, 2016 at 2:46pm PDT

4. Potražnja za „žirafa kostimom/ makeup-om“ na Pinterestu porasla je za 1200% ove godine. Zašto? Verovatno nikad nećemo saznati, ali tako je.

5. Galaxy makeup, ovo je look koji je vrlo lako napraviti, a jako je efektan. Verovatno je upravo to razlog zbog kog je toliko tražen na Pinterestu.

A post shared by Ellie H-M (@ellie35x) on Oct 5, 2017 at 12:41pm PDT

6. Wednesday Addams je klasični kostim za Noć veštica koji je lako napraviti i nikada neće izaći iz mode.

A post shared by Alana Hewitt (@alanaahewitt) on Oct 2, 2017 at 1:04pm PDT

7. Jednorozi, samo jer smo generacija opsednuta njima. A i najlepši su.

Izvor: wall.hr