Tajna uspeha se krije u malim stvarima i savršenoj organizaciji, a uspešne dame bez razmišljanja i odlaganja svakog meseca rade ove stvari:

Bekapuju  važne podatke

Osim što nas je Keri Bredšo naučila da je balajaž uvek dobra ideja i da cipela zaista nikad nije previše, između ostalog upravo smo iz jedne epizode saznali koliko je BEKAP obavezan. Sigurno se sećate epizode kada je izgubila sve podatke jer ih nije bekapovala (odnosno nije ih kopirala). Nemojte razmišljati ni sekunde šta ćete raditi ako vam se hard disk pokvari već na vreme sačuvajte svoje važne podatke. Sada to možete uraditi i online i ne zaboravite da zaštitite i telefon.

Vežbaju

Bez obzira na to da li je u pitanju 30 minuta šetnje tri puta nedeljno ili neki ekstremni sport, važno je da pronađete koja vrsta rekreacije vam odgovara,  zatim napravite precizan fitnes plan i pridržavajte ga se. Uspešne dame upravo vežbanje "krive" za svoje dobro mentalno zdravlje.

Držie svoj budžet pod kontrolom

Jako je važno da uvek imate jasan uvid u svoje prihode i rashode i bar okviran finansijski plan. Planirate letovanje? Pre nego što odlepršate do prve agencije i ispunite sebi davnu želju, proverite koliko vam to budžet dozvoljava kako vas kasnije ne bi bolela glava zbog troškova i dugova. 

Čitaju knjige

Znamo da tokom PMS-a imate želju da pojedete kilogram čokolade, pogledate najlošije emisije ili najpatetičnije filmove i u takvim trenucima slabosti je to potpuno opravdano. Međutim, u normalnim situacijama potrudite se da se okružite što boljim stvarima i najboljim ljudima. Ako se pitate šta uspešne žene rade u slobodno vreme van posla, odmah ćemo vam otkriti tajnu da one imaju jednu sjajnu naviku -  čitaju knjige koje će ih opustiti, ali i naučiti nešto novo. Bez obzira da li ćete skrolovati po Instagramu pola sata kraće pred spavanje ili ćete ustati malo ranije, pokušajte da ubacite dnevno dva, tri poglavlja neke sjajne knjige. Ako to ne uspe, iskoristite svoje vreme u gradskom prevozu za čitanje, saobraćajne gužve će vam biti manje frustrirajuće. Put na relaciji kuća- posao će postati interesantniji kao uostalom i vi sa novostečenim informacijama i harizmom.

Nastavak na sledećoj strani...