Svaki dan u Parizu ili bilo kom drugom delu romantične Francuske deluje kao scenario iz bajke, ali priznaćete da Dan zaljubljenih deluje kao savršen datum da poljubite voljenu osobu ispod Ajfelovog tornja! I dok maštate o Gradu svetlosti mi vam donosimo kako se prefinjene Francuskinje i večite zavodnice spremaju za dan ljubavi.

Malo smo istražili i zato pogledajte u nastavku 7 saveta kako da provedete Dan zaljubljenih kao prava Parižanka. 

Budite spremne

Spremanje za Dan zaljubljenih počinje već od trenutka kada otvorite oči, obučete haljinu, istčlite do prve pekare po kroasane i kafu. Zapamtite da su Francuskinje uvek spremne, jer nikad se ne zna koga iza ugla mogu da sretnu, možda baš to bude sudbinski susret i dan ljubavi počne da najbolji mogući način. “Nikada ne dozvolite da budete nespremne”, to je moto svake femme fatale.

Imajte više izbora

O momcima bi trebalo da razmišljate kao o makaronsima: ukusni su, ali nije dovoljan samo jedan ukus kako bi zasitio vaš apetit. Morate da probate i vanilu, pistaće, čokoladu, narandžu tokom života kako bi znali koji je zaista najukusniji. Brižit Bardo je jednom prilikom izjavila “Možda će me zvati grešnica, ali ja sam u miru sama sa sobom”.  Zato, samo napred. Ne spustavajte sebe, ako vam nešto prija ili nešto zaista želite. Uostalom, Dan zaljubljenih je!

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on Dec 26, 2016 at 8:04am PST

Ne opterećujte se previše

Bez obzira na to da li ste u dugoj vezi, tek počeli odnos ili singl zapamtite: ovo je komercijalni praznik! Manekenka i IT devojka Louz Folain jednom prilikom je objasnila je šta misli o ovom prazniku "Nije mi važan Dan zaljubljenih...čak mi je i dečko rekao da ide na utakmicu te večeri i pustila sam ga bez problema". Drugim rečima, nije važno i ako to veče provedete bez svog dragog. Iako je ovo dan za zaljubljene duše, nije i jedini dan kada treba da širite ljubav.

Pojedite svu čokoladu

Francuska filmska kraljica Džuulijet Binoš je jednom priznala " Bila sam zaista srećna kada sam dobila ulogu u filmu Čokolada, zato što je to jedan od mojih poroka". I zato slobodno provedite Dan zaljubljenih u najboljem društvu uz najslađe zalogaje. Zapamtite, to je dozvoljeno tog dana. Zaboravite na liniju i dijete i dozvolite sebi da utonete u svet čokoladnih zalogaja. Budite i kreativne, pa spakujte omiljenu čokoladu na najromantičniji način i poklonite voljenoj osobi.

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on Dec 25, 2016 at 7:55am PST

Nahranite svoje fantazije

Iv Sen Loren je jednom rekao "Najlepša odeća koju žena može obući su ruke muškarca koji je voli". Dodajemo da ni dobar seksi veš, podvezice nisu na odmet pogotovo u danu koji slavi ljubav! Ispunite sve svoje želje i njegove želje, začinite ovaj dan na najbolji način tako da ostane zauvek u sećanju.

Sijajte

Kako biste blistale svakog dana, pa i na Dan zaljubljenih neophodno je da pre svega obožavate sebe, pa i stvari oko sebe. Radite šta god vam prija, bez obzira na to da li je u pitanju koktel sa prijateljima, partnerom ili čak veče provedeno sa svojim ljubimcem. Ugodite sebi!Ukoliko su vam svi planovi propali za Dan zaljubljenih to nije znak da samujete i očajavajte. Francuskinje bi sigurno otišle same u bar, naručile piće, ili organizovale noćno plivanje u nekom od luksuznih hotela.

A photo posted by Leonie Hanne (@ohhcouture) on Dec 19, 2016 at 8:36am PST

Rizikujte

Ketrin Deneve je jednom izjavila: "Ako pokušavate da izmerite kakva će vam biti budućnost, nikada se nećete usuditi da rizikujete u sadašnjosti". A to nije uvek dobro! U nekim situacijama nam je neophodno malo rizika kako bismo sve začinili i preokrenuli situaciju u našu korist! Uradite nešto ovog dana što nikada niste. Već duže vreme vam se dopada jedan dečko? Pošaljite mu poruku ili poklon, skrenite mu pažnju. Dozvoljena su sva sredstva!