Sudeći po trejlerima 2017. godine biće obećavajuća kada su u pitanju filmska ostvarenja. Sjajna glumačka ekipa, zanimljivi scenariji garantuju dobar provod, zato bacite pogled kojih to 5 filmova željno očekujemo da se pojave u bioskope! Neki su nam već dostupni, dok ćemo na druge morati da se strpimo do leta

Split (20. januar)

Dovoljno je strašno biti kidnapovan i držan u podrumu protiv svoje volje. Ali, kada se ispostavi da muškarac koji vas je oteo ima 23 različite ličnost koje variraju od prepubescentnog ponašanja do nečega što se može nazvati zverskim, onda ste i zvanično ušli u pakao.

T2: Trainspotting (3. mart)

Tako je. Cela banda – Rinton, Sikboj, Spad i čak Dien – nastavak filma nakon 21 godine. Sada imamo priliku da vidimo šta su radili protekle dve decenije. Činjenica da su se režiser Deni Bojl i originalna glumačka ekipa ponovo okupili da snime nastavak filma, pokazuje da je ovo zaista projekat iz strasti.

The Circle (28. april)

Da li vam je potrebno još razloga da zazirete od društvenih mreža i manjka privatnosti u digitalnom dobu? Ako je odgovor pozitivan, onda bi trebalo da pogledate triler Džejmsa  Ponsolta. Ema Votson igra kompjuterskog genija, a harizmatični šef (Tom Henks) – tip sličan Stivu Džobsu koji obećava nešto slično „savršenom ljudskom biću“- nisu altrustični kako se čine.

Snatched (12. maj)

Goldi Hon i Ejmi Šumer su majka i ćerka koja su kidnapovane na odmoru u Ekvadoru. Porodična disfunkcija i eskapizam akcione komedije traže jednaku pažnju. Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se Ejmi Šumer snaći u ovoj ulozi i da li će nastaviti u istom tempu kao i u prošlom filmu (Trainwreck).

The Coldest City (28. jul)

U noći rušenja berlinskog zida, MI6 špijun (Šarliz Teron) i šef gradske obaveštajne stanice (Džejms Mekavoj) moraju da otkriju ko i zašto ubija tajne agente.

Izvor: Bizlife