Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka izlazak iz single statusa i ako je donosite baš svake godine, bez puno uspeha, očito je da nešto pogrešno radite. Hronično single cure često ne shvataju zašto ne mogu pronaći dečka, a ako ste jedna od njih, ovi saveti bi trebalo malo da razjasne stvari.

Odazovite se na pozive

Obožavate svoje male rutine, idealno veče za vas znači dekica, knjiga i rani odlazak u krevet a većinu poziva za izlazak odbijate i čekaš neku bolju priliku? Ne kažemo da je svaki izlazak prilika da upoznate nekog novog, ali svaki put kad ostanete kući je prilika da se ne dogodi baš ništa. 

Oslobodite raspored

Ako je vaš raspored toliko natrpan da jednostavno nemate vremena ili energije za nove ljude, jasno je da nećete upoznati nekog novog. Koliko god bili zaposleni, uvek možete osloboditi deo dana za stvari koje su vam važne. 

Prihvatite kompromis

Ako ste single jer čekate da se u vašem životu pojavi savršeni frajer iz filmova, ni ove godine nećete izaći iz kluba single devojaka. Ne morate  izlaziti s nekim ko je čista suprotnost onome što tražite, ali ponekad je pametno napraviti kompromis i dati šansu nekome ko na prvi pogled nema baš sve što ste zamislile.

Izvor: Index Rouge