Da budem iskrena, uvek sam mislila da je najbolja stvar u vezi dvoje ljudi koji se vole ta što mogu da postanu roditelji i tako prenesu deo sebe u narednu generaciju. Kada se možete videti u svom detetu – svoje izraze lica, manire, oči, boju kose ili navike, to je kao da gledate u neko futurističko ogledalo. Međutim, kada se to desi u Holivudu, nema sumnje da je taj dvostruki fenomen još luđi i izraženiji jer tada armija fanova i javnosti može poludeti „u paketu“. Genetika je čudo, zar ne?

Poslednjih godina svedoci smo uključivanja dece poznatih u njihove velike poslovne kampanje, promocije, stilske promene pa čak i dolazak na crveni tepih.

Dolazak Bijonse sa ćerkicom Blu Ajvi na nedavno održanom MTV Video Music Awardsu izazvalo je opšte oduševljenje na crvenom tepihu. Pored toga što su imale usklađene modne kombinacije, mini verzija slavne mame pozirala je fotografima kao prava diva. Danima smo na raznim portalima čitali utiske sa tog događaja i kako je mala Blu mami „ukrala“ slavu na crvenom tepihu.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Aug 28, 2016 at 5:39pm PDT

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...