Govor tela je najvažniji u igri zavođenja i od njega sve počinje.

Na primer, ne treba sedeti tako da od ruke ili noge stvorite prepreku između sebe i svog udvarača. Ne držite ruke prekrštene dok razgovarate, jer ćete ostaviti utisak ukočene osobe, što nije ni privlačno, ni ohrabrujuće.

Flertujte

Ne morate da budete stranci ili poznanici da biste očijukali. Ovo je odličan način da prijateljski odnos dignete na viši nivo do emotivnog odnosa. Flertovanje sa osobom sa kojom ste razvili prijateljski odnos jasno daje do znanja da želite nešto više.

Naglasite važne detalje

Muškarci su vizuaena bića i istraživanja pokazuju da oni na ženama prvo primete lice, naročito oči i osmeh. I dobro poznati treći atribut, koji nije na licu. Ovde nećemo govoriti o tome kako da se našminkate da bi vam oči i osmeh bili što lepši, već je važno da zračite pozitivnom energijom i srdačnošću. Kada ste istinski srećni, poput magneta privlačite suprotan pol.

Budite ekstrovertni

Muškarci osećaju veliki pritisak kada moraju sve da iniciraju. Istraživanja pokazuju da ekstrovertni ljudi spadaju u pet najsrećnijih tipova ličnosti. Nemojte da očajavate ako ste po prirodi povučeni, jer je ovo prilika da probate nešto novo. U početku će to biti čudno i možda neprijatno, ali kada se naviknete na svoj opušteniji i otvoreniji stav, videćete kako sve ide mnogo lakše.

Volite sebe

Samopouzdanje je muškarcima vrlo privlačno. Ako i ne izgledate kao model, volite sebe i svoju ličnost. Ako prihvatite i volite sebe zbog onoga što jeste, to će učiniti i gospodin Pravi kada vas upozna.

Samopouzdanje je jedan od najjačih afrodizijaka.

Izvor: zdravakrava.hr