Odlučnost

Kada suviše sumnjate (u sebe), to neće odvesti nigde ni u poslu ni u vezi. Odlučnost treba da postoji u svemu što radite, bilo da se radi o odluci koji sladoled da izaberete pa do toga koji posao je baš za vas.

Intelekt

Misli se na sposobnost da brzo i pravilno rasuđujete. Osoba koja može da razume bilo koga, koja uglavnom iznalazi dobra rešenja, privlači i oduševljava.

Detalji

Čak i malo primetan i zabavan detalj na vama može da bude toliko upečatljiv da vas neko pamti za ceo život. Možda je to vaša kosa, usne, nos (za koji ste uvek mislili da je veliki a nekome se baš dopada), možda deo odeće ili obuća, nakit… Uvek obraćajte pažnju na detalje.

Sposobnost da budete interesantan sagovornik

Sve je u tome da imate široke vidike i da imate svoje mišljenje. Takođe, važno je da umete da slušate. Mora da bude uravnotežen razgovor – a ne neko da priča sam sa sobom.

Originalnost

Unikatnost vredna je zlata u modernom svetu kopija. Svaki čovek je poseban, i treba to da neguje kod sebe. Zanimljivo je da nas originalnim čine naše male „nesavršenosti“, sve te stvari koje ne volimo kod sebe i koje bismo voleli da promenimo. To je ono što nas čini osobom. Zato, ostanite posebni, ostani jedinstveni!

Na kraju krajeva, postoje momenti kada fizički izgled nije više bitan. Ali, nedokučiva magija naše jedinstvene ličnosti ostaje zauvek.

Izvor: BIZLife