U Njujorku je održano predstavljanje "Swimsuit" izdanja magazina Sports Illustrated, a tom prilikom sve oči su bile uprte u Ešli Grejam i Hajli Klauson koje su se ove godine glavne su zvezde novog izdanja magazina Sports Illustrated.

Naime, na jednoj od tri naslovnice koje krase novo izdanje kultnog časopisa "Sports Ilustrated“ prvi put se u istoriji pojavila lepotica ali XXL veličine. Ešli Grejam jedna je od najpoznatijih "plus size" modela, a niže samo uspehe i postavlja nove trendove.

PROČITAJTE I...10 žena koje dokazuju da su obline apsolutno seksi!

Ovaj put se ona našla na naslovnici pomenutog časopisa, koji su do sada krasile isključivo lepotice izrazito vitke građe poput Hajli odevene u kupaće kostime, ali ove godine urednici ovog magazina odlučili su se da ovaj prostor pripadne ženama s oblinama.

Ešli Grejam tako je postala prva "plus size" manekenka koja se pojavila u magazinu. Atraktivna brineta na predstavljanju novog izdanja odlično se zabavljala sa svojom kolegicom i ove dve dame opet su dokazale da je ona dobra stara uzrečica istinita - sve su žene lepe bez obzira na oblik i veličinu tela.

Izvor: Zadovoljna.hr