Priznajte, znamo da vas zanima šta to poznati vole da jedu! U koje restorane preferiraju da zalaze, koja su im omiljena jela i kako izgleda njihov uobičajni jelovnik na dnevnoj bazi? E pa poslednja internet senzacija, Wine ’n Dine, otkriva upravo to!

Najnovija aplikacija je slična Instagramu samo što je specijalno osmišljena za hranu i piće. Svi oni koji je budu koristili moći će da uslikaju hranu i piće prilikom ručavanja i da šeruju sa pratilacima, taguju određene restorane i proizvode, odnosno hranu koju u tom trenutku konzumiraju. 

PROČITAJTE VIŠE: Fensi i ukusno: 9 Instagram profila za ljubitelje hrane

Njihovi pratioci će imati priliku da ukoliko im se neka hrana, koju njihov idol ili omiljena glumica konzumira, svidi, sačuvaju fotku u "Wanna Try" listu ili da otkriju restorane u blizini svog mesta stanovanja koji imaju sličnu ponudu, kao i ocene prijatelja za restorane.

Ovu aplikaciju već koriste Gigi i Bella Hadid, kao i kompetan Kardashian klan. Prilikom downloada možete da izaberete i pseudonim pod kojim ćete postojati na mreži. Tako je Gigi Hadid izabrala username @ChefBoyarGi, a među omiljene restorane je selektovala McDonald’s i Nobu.

Želite da probate? Skinite aplikaciju ovde.

Izvor: elle.rs