Koliko puta dnevno izgovorite reč „Izvinite“? Možda je koristite i češće nego što mislite. Naravno da je veoma važno da budete u stanju da kažete to ukoliko ste zaboravili rođendan svoje prijateljice ili ste se bez razloga izdrale na svog dečka.

Ali i previše žena ima naviku da govori izvini za stvari za koje nikada ne bi trebalo, za stvari koje nisu njihova greška - a da to čak i ne primećuju. Ovo je lista stvari zbog kojih baš baš nikada ne trebalo reći „Izvini.“

Nikada se ne izvinjavajte...

#1 Zato što ste dobri u nečemu. Budite ponosni na svoje znanje i umeće.

#2 Kada neko naleti na vas na ulici.

#3 Kada je vaša duža šoping lista nađe na kasi. Vi to plaćate i vi ste čekali u redu deset minuta, uzmite šta god poželite.

#4 Kada vam je potreban minut... dan... nedelja – za neku važnu odluku.

#5 Zbog dezerta koji goji, ali vam pričinjava neverovatno zadovoljstvo. Ako se vašim prijateljima ne dopada čokoladna torta, onda neka oni sami spremaju slatkiš.

#6 Zbog vašeg izgleda. Ko kaže da u svakom trenutku morate da izgledate savršeno? Ima mnogo važnijih stvari u nekim trenucima, to ne znači da ne vodite računa o sebi.

#7 Jer vam je potrebno vreme samo za vas. To je razumljiva i esencijalna stvar, ne sebična.

#8 Zbog predloga partneru da isprobate novu pozu koja je njemu ok, ali vama je idealna.

#9 Zbog toga što se ne slažete sa tuđim mišljenjem. Dokle god vašu poentu izražavate sa poštovanjem, vi imate apsolutno pravo na to.

#10 Zato što plačete.