To što ste sami ne znači da treba očajnički da pokušavate da našete dečka - upravo suprotno! Vreme je da se posvetite sebi. Jedan o načina da to učinite je da se pokrenete i počnete nešto da radite. Da iskoristite više vremena za prijatelje i udovoljavate sopstvenim potrebama. A dečko? On će već naići.

Budite produktivni

Nametni sebi neku obavezu. Ustanite iz kreveta i počnite nešto da radite. Način na koji funkcioniše vaš život će početi da se menja u svakom pogledu. Nije važno da li je to posao ili hobi, bitno je da krenete to da ostvarujete.

Okružite se prijateljima

Kada se zaljubite, obično veoma malo vremena provodite sa prijateljima. Prirodno imate veću želju da ga provodite sa novim partnerom.  Organizujte druženje i izlaske, jednostavno se zabavljajte. Sad imate vremena za to.  

Unapredite svoju karijeru

Ukoliko nemate posao, tražite ga. Ukoliko ga imate, napredujte. Unapređivanje karijere može biti i novi poslovni projekat ili promena posla. Ljudi nisu svesni svojih granica, dok ih ne iskušaju.

Flertujte

Još jedna pogodnost kada ste single - možete opušteno flertovati. Možete raditi šta god hoćete i sa kim god hoćete. Nije poenta u tome da se igrate sa nečijim osećanjima već da se maksimalno zabavite. 

Posvetite se sebi 

Kada imate dečka nekako se veoma brzo „ja“ pretvori u „mi“. Imaš želju da udovoljiš partneru, ali to ne znači da se promeniš. Stvari koje on voli ćeš se truditi da radiš češće ukoliko ti je iskreno stalo. Sada kada si single ne moraš se brinuti ni o kome drugome. A to je vreme i kada dosta toga možeš naučiti o sebi.