Dobar grudnjak može učiniti čuda za vaš izgled. Isto tako, loš izbor može narušiti vaš stil, ali i zdravlje pa je jako važno znati odabrati pravi. Dosadašnja istraživanja pokazala su da većina žena kupuje i nosi pogrešne modele i veličine, a kako bi se to napokon promenilo, u nastavku vas čekaju sva pitanja vezana za pravilan odabir grudnjaka. 

Kakve bruseve treba imati svaka žena?

Vaša kolekcija grudnjaka biće kompletna ako nabavite po jedan primerak svakog osnovnog modela. To uključuje takozvani "T-shirt", odnosno najjednostavniji model s korpama koji se ne ocrtavaju ispod obične majice, zatim push-up grudnjak za posebne prilike, multifunkcionalni model koji može imati punjenje, ali se lako i vadi iz njega, sportski.

Kako odabrati veličinu?

Za taj problem, nažalost, ne postoji konkretan odgovor jer različiti brendovi imaju različite veličine korpi. Jedino što vam možemo savetovati jeste da se ne oslanjate na "svoju veličinu" kada ga kupujete  u nekom novom dućanu, već da isprobate nekoliko različitih i tako odredite koji vam najbolje odgovara. 

Može li se veličina grudnjaka promeniti?

Naravno da može. Ako ste dobili ili izgubili značajan broj kilograma, onda vam, baš kao ni odeća, neće pristajati ni stari grudnjaci. Isto pravilo važi i za trudnice i žene u menopauzi jer se tada menja celo telo pa tako i veličina i oblik vaših grudi.

Nastavak na sledećoj strani...