Sigurno ste bar jednom u životu čule bar jednu priču u tome kako je neka žena završila na hitnoj jer joj se nešto čudno desilo sa vaginom (ili je ostalo nešto u njoj). Neke od tih priča sigurno su izmišljene – ali neke su i istinite i dobar su pokazatelj šta sve treba da držite dalje od svog polng organa…

Para 

Navodno „parna kupka za vaginu“ potiče iz Koreje, a radi se tako da skinete donje rublje te 20-ak minuta gole čučite iznad lavora punog vrele vode pomešane s eteričnim uljima i terapeutskim biljem. Mnoge parne kupaonice širom sveta nude razne „udobnije“ verzije s posebnim  stolicama na kojima se možete opustiti dok vam para šišti između nogu. Ali, radije se držite podalje od toga! Intenzivne arome mogu uzrokovati iritacije, a para opekotine.

Ulje čajevca

U ulju čajevca ponekad se kriju dodatne hemijske supstance koje mogu dovesti do iritacije kože genitalnog područja. Stoga se preporučuje da koristite maslinovo, bademovo i kokosovo ulje.

Čokolada i šlag 

Ove poslastice koliko god delovale erotično, sadrže šečer koji može promeniti pH-vrednost vagine. Ako neko baš želi da eksperimentiše sa šlagom i umakom od čokolade, onda neka ih nanosi samo na površinu i okolo nikako ne dublje. 

Vazelin

Legendarno sredstvo za „podmazivanje“ zapravo uopšte nije toliko jeftinija i dobra alternativa lubrikantima. Naime, proizvodi se od nafte, pa može izazvati neželjene reakcije.

Voće i povrće

Ok, sigurno ste bar jednom pročitale kako je neko koristio krastavac umesto vibratora (da, postoji i to) i zbog toga još jednom upozoravamo da nikakvo voće i povrće ne može bti zamena za dildo ili polni organ. Zato, bolje izdvojite novac za seksi igračku ili nađite partnera, jer vađenje povrća iz vagine nije nimalo prijatno i bezbolno.

Nastavak na sledećoj strani...