Isprva je teško, ne možemo poreći, ali vaše telo će vam biti zahvalno na kraju. Zbog toga nam se pridružite, i otkrijte sve koristi koje imate od tuširanja hladnom vodom.

Poboljšana cirkulacija

Hladna voda poboljšava snabdevanje ćelija krvlju. Ako imate problema kao što su umorne noge i stopala, sa samim izlaskom iz tuša osetićete da su lakše i odmornnije.

Zdravija koža

Vruća voda isušuje kožu, i suprotno od toga hladna voda čini vašu kožu svežijom te ona zrači prirodnim sjajem. Pomoći će vam i pri zatvaranju pora i toniranju mišića.

Više energije

Ako volite jutarnje tuširanje pre odlaska na posao, pokušajte da uđete pod hladan tuš i sigurno ćete se razbuditi, ali i ispuniti dobrim vibracijama. Bićete spremni da se suočite sa novim danom odlično raspoloženi.

Poboljšan imuni sistem

Hladna voda stimuliše naš metabolizam i samim tim naš imuni sistem. Pored toga, povećava se broj belih krvnih zrnaca a samim tim i otpornost ka prehladi ili gripu.

Lepša kosa

Za početak nemojte prati kosu vrelom vodom. Počnite sa toplom a zatim završite ispiranje kose hladnom vodom. Ovim ćete zatvoriti kutikulu i kosa će vam sijati prirodnim sjajem.