Tokom leta 2017. godine, hit na plažama širom Jadrana i sveta bili su dušeci, najpre u obliku jednoroga, potom u oblicima drugih ptica poput labudova, ali i u obliku sladoleda, krofne i lubenice. A, za ovu sezonu najavljena su XXL izdanja tih dušeka, na koja bi mogla da stane i do šest osoba i koja imaju i prostor za čaše i pića.

I dok smo u nekoliko navrata pisali o najzanimljivijim dušecima koje smo pronašli na Instagramu, danas vam donosimo još jedno Insta otkriće, a to je, doslovno, ostrvo dušeka.

A post shared by Daryll (@daryllcs) on Mar 26, 2018 at 5:39am PDT

Naime, ostrvo koje se nalazi na Filipinima udaljen je oko 50 kilometara od Manile, a njegovi tvorci tvrde da se radi o najvećem plutajućem vodenom igralištu u Aziji.

A post shared by Daryll (@daryllcs) on Mar 26, 2018 at 3:11am PDT

U to nije teško poverovati jer se zanimljivi dušeci protežu na površini od gotovo sedam kilometara. Tvorci ovog zabavnog igrališta  postavili su hrpu mostova, tobogana, ljuljaški i sličnog na tu površinu, u sve to dodali i par jednoroga i stvorili lokaciju savršenu za Instagram fotografije.

A post shared by Kim Mendoza (@kimlmendoza) on Apr 13, 2018 at 6:58pm PDT

Osim toga, na mestu pored igrališta napravili su prelepu plažu koja je prepuna suncobrana u millennial pink i boji lavande. Opet, savršeno za Insta fotke.

A post shared by Camille Monta (@milmonta) on Apr 10, 2018 at 2:48am PDT

Plaža koja je uređena poput lounge dela prepuna je suncobrana, malih klupica i vreća za ležanje, a pogled s nje puca direktno na igralište na vodi.

Mi smo oduševljeni, a vi?

Izvor: index.hr