Da ne biste gubili sate u potrazi za omiljenim prodavnicama pretražili smo najatraktivnije ulice za sve vas koje ne možete da odolite putovanjima i kupovini.

5th Avenue, New York

A post shared by Gena (@hitanayu) on Nov 9, 2017 at 3:36pm PST

„Velika jabuka“ je grad koji vam nudi mnogobrojne mogućnosti za razgledanje, uživanje u hrani i naravno shopping. Ako se nađete u ovoj fantastičnoj metropoli, nikako nemojte propustiti Petu aveniju u srcu Manhattana. Bilo da vas zanimaju odeća, obuća, nakit, kozmetika ili suveniri, ovo je ulica u kojoj ćete sve to pronaći.

Avenue Montaigne, Pariz

A post shared by @carebruhn on Nov 8, 2017 at 1:35pm PST

Shopping u prestonici Francuske puno je više od same kupovine. To je doživljaj koji će upotpuniti sliku ovog glamuroznog grada koji se smatra centrom mode i luksuza. Avenija Montaigne mjesto je gdje možete pronaći ekskluzivne prodavnice kao što su Dior, Valentino, Chanel... Ovde će u shoppingu uživati samo oni dubljeg džepa, ali ova je ulica nezaobilazna stanica i za obične turiste koji žele osetiti duh Pariza.

Bond Street, London

A post shared by Markus Schwaiger (@max160481) on Nov 9, 2017 at 11:57am PST

Ova elegantna ulica važi za najekskluzivniju ulicu za kupovinu u Londonu. Najbogatiji i najugledniji Britanci, kada žele da kupe nakit, antikvitete i odeću svetski poznatih dizajnera, dolaze upravo ovde. Takođe, neki od najboljih hotela i restorana u Londonu nalaze se upravo u ovoj ulici.

Nastavak na sledećoj strani...