Ukoliko ste zaljubljenik u putovanja ili jednostavno tražite inspiraciju za vaše naredno, predlažemo da udahnete duboko i zapratite sledeće Insatgram profile! Osim što ćete poželeti da istog trenutka spakujete kofere, upoznaćete popularne gradove i mesta na mnogo drugačiji način!

Uživajte, jer vam predstavljamo 20 neverovatnih Instagrama za putovanja!

1. @sherlockfall

Roberta je zaljubljena u sve što ima veze s Italijom, posebno u oblast Pulja. Pored naloga na kom postavlja fotografije Italije, ima još jedan (@planwithsherlockfall), gde možete uživati u njenim fotografijama ako volite kreativno vođenje dnevnika i planera. 

2. @topfrancephoto

Nikad se nećemo zasititi slika Francuske, zar ne?! Ovaj nalog repostuje fotografije drugih korisnika instagrama koji koriste hešteg #topfrancephoto. Beskonačno uživanje u predelima i kafeima!

3. @thebusandus

Par sa Aljaske žive svoj san! Ovo dvoje avanturista dali su otkaze na svojim poslovima da bi pošli za svojim snom, i to na četiri točka! Tesa i Dilon kupili su autobus iz 1975. na rasprodaji za 500 dolara, preuredili ga i potom prošle godine započeli putovanje iz svog gradića na Aljasci južno ka Argentini.

4. @gypsea_lust

Loren je fotografkinja iz Australije koja putuje svetom i radi za klijente iz oblasti turizma i mode. Njena specijalnost je pronalaženje predivnih plaža, pred čijim fotografijama prosto ne možemo da ne sanjarimo o svom sledećem odmoru kraj morske vode.

PROČITAJTE I... Check in: Najbolje evropske ulice za šoping

5. @girleatworld

Melisa je rešila problem sa kojim se svi susrećemo kad putujemo sami: kako da uslikam ovo predivno jelo a da ne moram da zamolim stranca? I tako je rođen food selfie.

Na sledećoj strani vas očekuje ostatak fantastičnih Instagram profila.