Bilo da ste barista, rok zvezda, na čelu uspešne kompanije ili računovođa, spremni smo da se kladimo da biste menjali svoju trenutnu poziciju u sekundi kada biste čuli za sledeću ponudu- plaćeni ste da putujete i da se odmarate u elitnim objektima na najlepšim svetskim lokacijama. Ni najmanje vas ne krivimo, ovo je apsolutno svačiji san.

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Jun 2, 2018 at 11:03am PDT

Ako ste ozbiljno zagrejani za ovakvu ideju, obradovaće vas vest da je vrhunski turistički centar, grupa Vidanta sa bazom u Meksiku, upravo postavila oglas za poziciju brend ambasadora.

Opis posla glasi: godinu dana biće potrebno da posećujete mesta poput Los Kabosa i Akapulka, dok istovremeno istražujete, obedujete, opuštate se i partijate. Bićete angažovani kao influenser za ovo gigantsko hotelsko predstavništvo, aktivni i uticajni na društvenim mrežama. Znatiželjnoj publici širom planete predstavljaćete svoja iskustva koja ste prikupili dok je vaše prebivalište bio neki od rezorta koji su u Vidantinom vlasništvu.

Od spuštanja niz žicu, preko najfinijih večera koje za vas pripremaju afirmisani kuvari pa sve do dugih relaksacija u spa centru, vaš zadatak biće da pokažete šta brend nudi na 6-7 različitih područja, a to ćete činiti baveći se navedenim kul stvarima. Novac koji bi prispeo na vaš račun iznosi 120 000 dolara, na godišnjem nivou. Fenomenalno, znamo!

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Jul 2, 2018 at 12:24pm PDT

Još uvek niste poslali svoj rezime? Evo šta Ivan Čavez, izvršni potpredsednik Vidanta grupe, ima da kaže na to: "Bilo bi potcenjivanje reći da su prednosti ove pozicije beskonačne. Srećni podnosilac prijave iskusiće kompletni doživljaj, posetiće ruševine civilizacije starih Maja, skrivene restorane i podvodne cenote (duboke prirodne jame karakteristične za Meksiko), kao i najtrendi kafeterije i noćne klubove."

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Feb 23, 2018 at 7:52am PST

Jednom kada dobije posao, selektovani kandidat proći će kroz rigorozne treninge i obuke. Željene kvalifikacije uključuju iskustvo u ugostiteljstvu ili prodaji, a odabrana osoba treba da bude ekstrovertna i druželjubiva ličnost sa nezadrživom strašću prema putovanjima. Naravno, selidba u Meksiko je podrazumevana stavka. 

Instrukcije za prijavljivanje su sledeće: odite na sajt www.worldbestjob.com i postavite svoj CV kao i opcioni video u trajanju od jedne minute. Rok ističe 21. oktobra u 23:50, ali mi savetujemo da se oglasite što pre.

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Aug 16, 2018 at 2:31pm PDT

Priredila: Natalija Knežević