Sjajne vesti: konačno možete da svoje umeće u dremanju pretvorite u unosan posao! Uopšte nije šala. Tokom jula meseca američka firma koja proizvodi dušeke Mattress Firm raspisala je konkurs za ,,dremkažistu" (stažistu za dremke, jelte), odnosno osobu koja bi kratko odspavala na njihovim dušecima i potom raportirala kakva im je bila dremka. Da ne zaboravimo da napomenemo – stažista bi bio plaćen 200 dolara mesečno. 

Ovo je nova pozicija u kompaniji, te postoji i jako detaljan opis radnog mesta. Elem, dremkažista bi radio u Hjustonu i kao glavni recenzent za krevete bio bi odgovoran za testiranje različitih dušeka, a nakon isprobavanja trebalo bi da im daje ocene na društvenim platformama ove kompanije.

Ostale obaveze, između ostalog, uključuju: vođenje Live događaja na Fejsbuku, škljocanje poslovnog prostora u Hjustonu i objavljivanje slika na Instagramu, intervjuisanje ostalih zaposlenih ne bi li saznali najbolje cake za dobru dremku, kao i kreiranje video zapisa kroz koje dokumentuju svoje iskustvo.

Rok za prijave je prošao, dremkažista počinje da radi na jesen, a 10. avgusta ćemo saznati koji je to srećni dobitnik ovog posla iz snova. 

Priredila: Jelena Višnjić