Poznato je da Kinezi žive u paralelnom univerzumu u poređenju sa ovim našim. Upravo iz tog razloga mnoge neće začuditi činjenica da je u ovoj dalekoj zemlji moguće zaraditi iznajmljivanjem samoga sebe! Ne, ne mislimo na onu zabranjenu vrstu prodaje tela radi zadovoljavanja tuđih potreba, već na pravi biznis! Kako su ljudi bele kože u Kini prava retkost, ovaj narod rado će vam platiti ogromne svote novca samo da se pojavite na određenim događajima, poslovnim sastancima ili koktel žurkama. Već ste spakovali kofere? Želimo vam lep provod!

Provodite dosta vremena u prirodi? Novi Zeland za vas u tom slučaju ima odličnu ponudu. U njihovim prelepim zelenim predelima možete zaraditi ocenjivanjem kvaliteta svima omiljenog voća. Da, pogodili ste, u pitanju su banane! Kakav savršen način da pocrnite, vidite novu zemlju i zaradite! Obožavaoci banana, koji je vaš izgovor da ostanete kod kuće?

Malo maženja nikome nije naškodilo. Zapravo, u Japanu je zaposlenima u takozvanim cuddle cafeima donelo čitavo jedno malo bogatstvo. Maženje po glavi, desetominutna masaža stopala, jednostavno grljenje ili gledanje u nečije oči može vam pomoći da zaradite i do 2.000 jena po mušteriji. Zvuči sjajno, zar ne? Zato što upravo tako i jeste. 

Umete da plešete? Da li biste to mogli i dok istovremeno služite goste u kafiću? Za prave multitaskere imamo genijalan izazov! Francuska vam nudi baš ovakvu ponudu. Zabavite se dok obavljate monoton posao poput kelnerisanja. Muzika, nasmejani gosti, a i visoka plata definitivno će vas pokrenuti, pa čak i od loših plesača napraviti profesionalce!

Piše: Violeta Vasiljević