Olga upravlja internacionalnom agencijom za upoznavanje Best Brides od 2004. godine u saradnji sa AnastasiaDate, a ovo je njena priča o uspehu! Pročitajte pažljivo saznajte kako i sami možete započeti sopstveni biznis u 2015. godini.

Moja mama je bila prva koja me je zamolila da njenu prijateljicu Irinu upoznam sa nekim “tamo negde”. Sedam meseci nakon što sam pokrenula svoju agenciju za upoznavanje, Irina je bila u avionu, na putu za Vašington sa srcem punim ljubavi i vereničkom vizom u pasošu. Godinu dana kasnije, u naručju je držala svog i Tomasovog sina prvenca, preslatkog novog državljanina Sjedinjenih Američkih Država. Sada zasigurno znam da ću, šta god da se desi, svakog Božića primiti čestitku sa toplim rečima zahvalnosti od ove srećne porodice.

Još 2004. godine smo imali dovoljno sredstava i želju da uradimo nešto. Znala sam zašto me je to zanimalo – uz kompjuterske veštine koje posedujem i znanje engleskog jezika, lako sam mogla da nađem bar deset potencijalnih verenika. Imali smo ambicije i planove da promenimo svet na bolje i da zaradimo novac. Prošlo je gotovo godinu dana od kada sam se vratila iz Amerike sa čvrstim uverenjem da su muškarci iz drugih zemalja veoma zanimljivi, na svoj način. Takođe, oni znaju da su slovenske žene najlepše, najnežnije i pune ljubavi. Takvo razumevanje dovoljno je da usreći svaku devojku.

Prvo sam probala nekoliko poznatih sajtova za upoznavanje, ali to nije ispalo naročito dobro. Većina korisnika tih sajtova imala je mutne ciljeve i daleko od ozbiljnih namera. Sa svakom novom vulgarnom porukom, entuzijazam potencijalne buduće mlade se smanjivao. Znala sam da moram da učinim nešto, pa sam počela da tražim agencije za internacionalno upoznavanje.

Web sajt AnastasiaDate mi je tada delovao nepoznato. Obećavao je pomoć u pronalaženju ljubavi, a to je bilo upravo ono što nam je trebalo! Svaku priču pamtiš do kraja života – kao da izvlačiš zeca iz šešira. Da bismo otvorili kancelariju, bila nam je potrebna kofa ljubičaste boje za krečenje zidova, dva stara računara koja smo doneli od kuće i jedan kreativni prevodilac za engleski jezik, koji je još uvek studirao.

Tokom deset godina saradnje mnogo stvari se promenilo! Danas vodimo četiri kancelarije i za svaku može da se kaže da je uspešna. Irina, naš prvi klijent, nije mogla ni da zamisli da će posle nje na hiljade žena širom sveta okušati svoju sreću uz pomoć naše agencije. Određene stvari prave razliku između nekog nasumičnog posla i posla koji te inspiriše. Visoke dnevnice, maksimalna sloboda, poštovanje od strane šefova, prilika za učešće u novim projektima. AnastasiaDate vam nudi posao iz snova!

Kako da spajate srca i uz to dobijete zahvalnost srećnih muškaraca i žena? Kako da stvorite posao iz snova, koji vam omogućava da se istovremeno osećate slobodno i ispunjeno? Priče sa srećnim krajem uvek inspirišu, a iskra u očima svake dame najbolja je nagrada za posao koji radimo. To zaista jeste posao iz snova.