Junakinja ove real life priče ima 28 godina i živi u maloj i preskupoj garsonjeri u centru živahnog grada. Radi po 12 sati dnevno, sedeći u kancelariji. Ima velike snove, ali teško da može da se odrekne stabilnog posla i plate. Jedva uspeva dovoljno da uštedi kako bi se  ponekad častila putem ili šopingom, a nema ni vremena da se posveti svojim kreativnim hobijima, za koje se jednog dana nada da će joj postati full-time posao.

Onda joj stigne poruka. “E, hoćeš da se venčamo?”. SMS je poslao njen prijatelj sa kojim deli društveni krug. Nikada nisu bili u vezi, ali su tokom fakultetskih dana jednom spavali zajedno. On potiče iz veoma bogate porodice i uskoro će naslediti porodični biznis i veliko bogatstvo. Međutim, roditelji su mu tradicionalnih verovanja i insistiraju na tome da nađe pristojnu devojka koja će mu ubrzo postati žena ukoliko smatra da je dovoljno zreo za preuzimanje njihovog dugogodišnjeg biznisa. On joj predlaže sledeći plan - formalno venčanje, ali nakon kojeg će ostati samo prijatelji. Time se njemu omogući pristup bogatstvu i kompaniji, a zauzvrat će naša junakinja dobijati mesečnicu kao nikad do tad. Potpuno apsurdan plan. Ili…?

Sati prolaze i ona počinje ozbiljnije da razmatra ovu ponudu. Seti se njegovog instagram profila gde se jasno vidi lagodan životni stil koji i ona priželjkuje. Buržoaska putovanja po Francuskoj, letovanja na jahti u Italiji, sponatni putevi do Kine...dok se ona nećka da li da otputuje na produženi vikend sa prijateljicama. Nudi joj par hiljada evra za početak, sa redovnom mesečnicom, kao i da joj otplati dugove i obezbedi kiriju za veći stan. Seks nije deo dogovora, samo će ponekad morati zajedno da odu na porodične i društvene događaje. 

Nastavak na sledećoj strani...