Na svetu navodno postoji sedam ljudi koji izgledaju gotovo identično kao vi. Osim ako ste sestre Kardašijan. U tom slučaju imate milijardu klonova širom sveta. Da li znate ko su Sonja i Fiza Ali? Verovatno ne, ali da ih sretnete na ulici, bili biste uvereni da ste naleteli na Kim Kardašijan Vest i Kajli Džener.

Sestre i beauty blogerke iz Dubaija koje su izgradile karijeru na neverovatnoj sličnosti sa rijaliti zvezdama kunu se da je to samo stvar kopiranja mejkapa i frizure, ali nama se ipak čini da je u celu priču prste umešao i estetski hirurg (ako želite da se uverite u to koliko zaista liče, idite na Instagram i zavirite pod hashtag #sonjaxfyza ili pogledajte fotku uispod).

Ne samo da je fizička sličnost frapantna, već se slično i oblače i poziraju u gotovo identičnim pozama. Zašto? Zato što je to unosno, naravno. Sestre Ali osmislile su svoju liniju make-up proizvoda i, iako je teško da će dostići popularnost ili bogatstvo pripadnica klana Kardašijan, od kopiranja njihovog imidža žive sasvim pristojno. Danas ih na Instagramu prati pola miliona ljudi. Da li su ikada srele pravu Kim i Kajli? „Jesmo, ali su izbegle da nas pogledaju u oči“, otkrila je Sonja, koja tvrdi da ona sama ne vidi fizičku sličnost sa njima. Mi joj ne verujemo. A vi?

 

 

Nastavak na sledećoj strani...