Medicinska sestra Libi Sanders iz Jaspera u američkoj saveznoj državi Arizoni nije ni sanjala da će fotografija njene i suprugove šake postati viralni hit na društvenim mrežama.

Naime, Libi Sanders izgubila je većinu malog prsta leve ruke u bizarnoj nesreći dok je zatvarala vrata u kući. Iako se ova medicinska sestra iz Arizone pomirila s činjenicom da ga više nema, svom suprugu je priznala da se povremeno oseća loše zbog svog gubitka – na primer kada lakira nokte.

"Ovo je čovek za kojeg sam se udala... Lakirala sam nokte jednom prilikom i komentarisala kako uvek zaboravljam kada to radim da više nemam mali prst na levoj ruci. Met je rekao: Ja ću biti tvoj drugi mali prst. Do kraja naših života možeš da ga lakiraš, pa sam to i učinila. Ne mogu da zamislim slađeg i ljubaznijeg muškarca. Nema reči koje mogu da opišu našu ljubav," napisala je u statusu.

Na prvoj fotografiji prikazana je njena šaka i suprugova ruka s nalakiranim malim prstom, a na drugoj fotografiji Libi je ispružila preostale prste svoje leve ruke kako bi se videla cela manikura u neonski zelenoj boji.

"Volim! Muškarci koji su istinski zaljubljeni u svoje prekrasne žene su najbolji. Ali teško se nalaze, zar ne?" Samo je jedan od pozitivnih komentara ostavljenih ispod ovog dirljivog statusa koji je podelilo u samo nedelju dana više od 121 hiljade ljudi.

Izvor: zadovoljna.hr