Meri Robinson je frizerka i vlasnica poznatog salona u Njujorku, a njeni klijenti su mnoge poznate ličnosti. Među njima je i američka glumica Ema Stoun, koja je poznata po čestim promenama boje kose iz crvene u plavu i obrnuto, a za sve to bila je zadužena Meri.

- Ne preporučujem da menjate boju svoje kose, bilo kod profesionalca ili kod kuće, više od dva puta godišnje, kako bi vam kosa bila zdrava -  rekla je Meri. - A drastična promena, iz crvene u plavu ili iz smeđe u plavu, treba da se radi isključivo kod profesionalca, jer ovi tipovi promene zaista mogu da upropaste vašu kosu.

Kako bi Emina kosa bila zdrava, Meri pravi pauze između farbanja da bi se kosa odmorila. U međuvremenu, ona preporučuje korišćenje preparata koji hrane kosu, kako bi je učinili jačom i elastičnijom pred naredno tretiranje. Meri Robinson preporučuje da isto to radite i kod kuće.

Poenta je da iako vidite da poznate ličnosti često menjaju boju kose, to ne znači da je i za vas ista stvar preporučljiva. Konsultujte se sa svojim frizerom i pronađite najbolje rešenje za vašu kosu.