Poterova je rođena u Jorkširu, a diplomirala je englesku literaturu i studije filma u Liverpulu. Od 1993. godine živi i radi u Londonu, gde sarađuje sa prestižnim časopisima kao što su Elle, Cosmopolitan, She i australijski Vogue.

Autorka je domaću publiku osvojila bestselerom Pazi šta želiš... možda ti se i ostvari, čarobnom romantičnom komedijom koja otkriva kako život može da izgleda, ako nam se odjednom ostvare sve želje. Nastavila je uspon ka uspehu knjigama Moj Gospodin savršeni i Ko je ta devojka, a u Beogradu će promovisati svoj novi roman Nisi onaj koga želim. Tokom tradicionalnog jesenjeg beogradskog Sajma knjiga koji će biti održan od 25. do 31. oktobra, pod sloganom Pamet u glavu, spisateljica će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige.

Roman Nisi onaj koga želim priča je o sudbini i pronalaženju srodne duše za ceo život.  U ovoj duhovitoj i čarobnoj romantičnoj komediji saznaćete šta se dešava kada san svake devojke da pronađe čoveka svog života - zaista postane stvarnost.

• Kako znate da je on Taj?
• Da li imate leptirice u stomaku samo kad pomislite na njega?
• Da li jednostavno znate?

Lusi je Nejta upoznala u Veneciji i odmah znala da je on Taj. Uhvaćeni u vihoru prave ljubavi, poljubili su se ispod Mosta uzdaha u sumrak, što bi u skladu sa legendom trebalo da ih veže zauvek. Međutim, leto se završilo, Nejt se vratio u Ameriku, Lusi u Englesku, a njihova ljubav polako postaje daleko sećanje...

Deset godina kasnije, sudbina ih ponovo spaja. I još jedanput. I još jedanput…

Ali šta ako Nejt nije onaj pravi? Zašto je onda Lusi toliko teško da raskine s njim?

Više o knjizi saznajte na sajtu izdavača: www.alnari.rs