Nekada je potreban predah od svakodnevnih obaveza, gužve i posla. Ono što vam treba jeste da se malo razonodite i uradite nešto drugačije i pobegnete od svakodnevnice. Zavirite u budućnost i osetite čari nove tehnologije koja će da stvori trodimenzionalnu sredinu u kojoj možete istraživati kao da tu i pripadate. 

3D virtualne naočare VR Box i kontroler mogu se koristiti za gledanje 3D aplikacija, 3D filmova i igranje 3D igrica na vašem android ili iPhone mobilnom telefonu, čiji je ekran od 3.5 - 6 inča.  Imaju mogućnost punjenja telefona, kao i mogućnost da priključite slušalice dok je telefon u VR naočarima. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno, po horizontali i po dubini. Na ovaj način prilagođavate naočare po veličini lica i razmaku između očiju. Uz lako korišćenje, sadržaj možete pustiti na telefonu i imati potpuno novi vid zabave koji dolazi u vašu prostoriju. 

Veoma jednostavno se koriste i praktične su za upotrebu. Na vama je samo da uživate i poručite ih OVDE.  

Sa naočarima dobijate i BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ koji možete da koristite kao kontroler/džojstik za igrice ili okidač za slikanje.

Ako ste ljubitelj novije tehnologije, onda su ove naočare baš za vas! Možete ih poručiti OVDE ili putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana po ceni od 1.799 rsd.

Ne propustite širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama - OVDE ih možete videti!