Dlake na sve strane: po krevetu, fotelji, na zadnjem sedištu automobila sada su prošlost! Mazili biste se satima sa svojim ljubimcem u krilu, ali vas nerviraju dlake koje ostaju svuda po vama i kojih je se teško otarasiti - pogledajte OVDE kako da rešite ovaj problem!

Fur Wizard je pravi mađioničar za uklanjanje suvišnih i olinjalih dlaka vašeg ljubimca koje se svuda nalaze oko vas. Pritom je efikasan i u tom smislu što jednom kupovinom više ne morate da trošite novac za razliku od samolepljivh valjaka koje ste dosad koristili.

Lako prevučete preko nečiste površine, uvučete zatim Fur Wizard u kutiju koju dobijate u pakovanju i ponovo je čist i spreman za korišćenje. Kutiju kada se napuni dlakama jednostavno ispraznite. Ovako nebrojano puta možete iznova i iznova upotrebljavati magični Fur Wizard.

A gde možete da kupite ovog čarobnjaka? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd

Fur Wizard je pogodan za nošenje jer je mali i lako ga možete spakovati kada recimo krenete na putovanje sa svojim ljubimcem. Sedište automobila neće više biti prljavo, a dragi ljudi koje želite da povezete neće se gaditi da sednu u vaš auto sa bojazni da će na njima ostati dlake.

Rešite se dlaka i olakšajte sebi zajednički život sa ljubimcem uz Fur Wizard. Po povoljnoj ceni od 990 rsd poručite proizvod OVDE ili pozovite na broj 011/68 88 999.