Beograđani su imali priliku da uživaju u potpuno drugačijem novogodišnjem programu. Priprema za najluđu noć i ulazak u 2020. godinu obeležio je niz zanimljivih izvođenja, a prva žurka počela je već od 17 časova. Kreativni dvojac DJ Iron i DJ Oysha napravili su pravu muzičku “pometnju” svojim totalno drugačijim setovima koje do sada niste imali priliku da slušate.

Coca-Cola kutak za reciklažu u kom posetioci mogu dati novi izgled iskorišćenoj ambalaži

DJ Oysha poznat je ne samo zbog svojih fenomenalnih tehničkih veština, već i po tome što uvek pravi neverovatnu zabavu. Zbog toga važi za jednog od najboljih i najtraženih DJ-eva sa naših prostora, a o tome koliko je vešt u svom poslu govori i činjenica da je puštao muziku zajedno sa najvećim svetskim DJ-evima. Za njega kažu da je “trendseter” svog zanimanja i predstavnik “feel good house” beogradske škole.

Lorenzo&Kakalamba - osvoja goste svojom originalnošću, šarmom i jedinstvenim spojem Firence i Pirota

DJ Iron jedan je od najaktivnih domaćih DJ-eva, a publici je poznat više od 15 godina. Ono što je karakteristično za njega je što muziku “vrti” isključivo sa vinila, a njegovi setovi poznati su po tome što se sastoje od više različitih pravaca, te je nemoguće da se uz njih ne provedete dobro i ne igrate bez prestanka.

Opel je pripremio nagrade za sve učesnike njihove zanimljive igre memorije

Veče se nastavilo u istom maniru uz ritam i muziku Gitarinet Groove System benda koji je svojim nastupom u potpunosti “zapalio” masu. U muzičkim krugovima važe za fuzionu “fanki” četvorku koja raznosi centar za ravnotežu i pokreće vas na igru! Ovaj kvartet je skup muzičara koji vole da komuniciraju kroz zvukove instrumenata, a svojom energijom i načinom izvođenja predstavljaju pravo osveženje na povremeno uspavanoj beogradskoj klupskoj sceni. Tokom njihovog nastupa niko ne ostaje ravnodušan. Park vojvode Vuka za doček Nove godine “brujao” je originalnim i potpuno drugačijim performansom, a dopunsku magiju celom nastupu doprinela je i sjajna energija publike koja nije prestala da igra celo veče.

Novogodišnja magija... Dobrodošlica 2020. uz prskalice

Poslednje obrojavanje do ulaska u 2020. i zamišljanje poslednjih želja publika je dočekala uz do sada neviđen nastup electro-pop dua kojo čine SevdahBaby i Ivana Vladović. Oni su podigli na noge sve prisutne izvođenjem svojih najpoznatijih pesama, a publiku su iznenadili i miksom drugih popularnih pesama tako da je žurka trajala do kasno u noć. 

Sapore- vrhunski italijanski slatkiši u srcu Beograda

Raspevana publika tokom cele večeri uživala je u sjajnim slatkim i slanim ukusima iz ponude restorana Lorenzo & Kakalamba, Burger House i Sapore slatkiša, a hladna noć postajala je toplija sa svakim gutljajem sjajnog vina i proseka vinarije Vinore, kao i Fuzetea čajeva.

Ovde nije kraj iznenađenjima koje nudi ovaj jedinstveni festival. Repriza Nove godine nosila je zanimljiv naziv ,,NY FAMILY CHILL” a posetioci su je slavili uz mađioničara na mikseti – DJ Brkatog. On važi za DJ-a stare škole kao dugogodišnji klupski i radijski disk džokej. Publiku uvek iznenadi sjajnim raritetima jer na njegovim setovima nema izlišnih hitova, već samo dobra i kvalitetna muzika.

Coca-Cola mašina dobrih dela

UVEK ZABAVNO

Prava prazničnu čaroliju i magiju davanja pokrenula je kompanija Coca-Cola. Još od otvaranja festivala, jedna od glavnih atrakcija za sve posetioce je Coca-Cola mašina dobrih dela. Svi gosti festivala mogu da pokrenu ovu magičnu mašinu i na taj način doprinesu humanitarnoj akciji za pomoć deci ometenoj u razvoju. Osim toga, tu je i predivna kućica za reciklažu gde od stare ambalaže možete napraviti novogodišnje ukrase za jelku i na taj način širite svest o važnosti reciklaže i održivosti.

Superstar TV na Coca-Cola x New Year’s District doneo je čaroban bioskop na otvorenom. Posetiocima festivala poklonjena je jedinstvena prilika za uživanje u prikazivanju popularnih domaćih serija, a za potpuni užitak ,,kao kod kuće” tu su i topla čokolada, kokice i grickalice.

Zanimljivi pokloni sačekali su goste festivala i od kompanije Opel koja je pripremila interesantnu aktivaciju Memory game u kojoj su svi prisutni mogli da se zabave, ali i provere svoju sposobnost pamćenja. 

Partneri festivala su Coca-Cola, Opel, Superstar TV, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Novogodišnja euforija... Fenomenalna žurka uz kvalitetne izvodjače

SVAKI DAN DOBAR RITAM

Prava poslastica 4. januara očekuje sve ljubitelja elektronske muzike jer na Coca-Cola x New Year’s District stiže apsolutni vladar disco zvuka – Gramophonedzie, a 6. i 7. januara uživaćete u sjajnoj melodiji beogradskih šlagera.

SUPERSTAR TV bioskop na otvorenom

DJ Oysha... Matine kao uvertira za ludu noć

Gitarinet Groove System... zapalio masu svojim nastupom

New Year's District... Zabava za sve generacije

Nezaboravan doček... Jedinstvena atmosfera i provod

Nova godina... Vatromet u ponoć oduševio je posetioce

U  hladnim danima svi gosti festivala mogu da se ugreju toplim Fuzetea napicima

Nezaboravan doček... Jedinstvena atmosfera i provod

Uživanje u zimskoj svežini Orbit žvaka

Žurka do kasno u noć...SevdahBABY i Ivana Vladović

DJ Iron... Vrhunski muzički miks na matine žurki