Ovog vikenda, 4. i 5. oktobra, po prvi put u Beogradu organizuje se pivska manifestacija - Oktobarfest!

U hali 5 Beogradskog sajma očekuje vas raznolik muzički program, široki spektar najkvalitetnijih domaćih kraft i industrijskih piva, hrana kojoj ne možete odoleti poput sočnih kobasica, burgera, najbolje skuvanog pasulja i perecama dobrodošlice pravljenim po orginalnom receptu!

Dok muzički program glavne bine čine Girls, Boys and Toys, Beogradski Tribute Bijelo Dugme, Schime, DJ Brkati, Deca iz vode (EKV tribute), Gift (Depeche Mode tribute), Electric Funx i DJ Balzak, možete da učestvujete u takmičenju za najstrastvenije pivopije! Prijavite se tokom vikenda na licu mesta od 18-19h jer možda baš vi zaslužujete ovu titulu!

Od 19.30h prvog dana KRIGLA MARATON za muškarce, PIJEM NAJBRŽE za dame i IGRE BEZ GRANICA, a drugog dana vas očekuje saznanje: ko od jačeg pola ima najbrži cug - PIJEM NAJBRŽE za muškarce, ko je najiskusniji u degustaciji - GUESS THE TASTE i KRIGLA MARATON za dame.

Organizatori spremaju još jedno iznenađenje za sve posetioce, a to je ušuškano mesto sa posebnim muzičkim programom: Oktobarfest šator! Ukoliko ste ljubitelji akustičnog zvuka tamburice, možete iskoristiti ovo iznenađenje, ali i uživati u muzici benda Two Of Us i mlade kantautorke Kezz.

Ulaz je za sve posetioce besplatan od 18-20h, dok će se nakon toga naplaćivati 300 dinara. 

Takođe, ulaznice možete obezbediti i na svim prodajnim mestima biletarnica Tickets.rs i Gigs Tix.