Ženama je jako neugodno kada po licu imaju više dlačica nego što bi želele. Ne izgledaju ni malo privlačno i ne postoji ni jedna šminka koja ih može sakriti. Međutim, depilacije su često bolne, iritiraju kožu i mora da se čeka da dlačice porastu. Šta raditi, pomiriti se sa njima? Nikako!

Ne, ne predlažemo vam da se brijete brijačem po licu ako ste žena, jer to može izazvati da vam dlačice rastu jače i gušće, što niakako ne želite. Postoji jednostavan trik kojim predlažemo da pribegnete – FLAWLESS aparat! Čuli ste za njega, ali ne znate šta je?

Na prvi pogled liči na karmin: pakovanje je malo veće od pravog karmina, elegantno je i lako se nosi u torbi bilo koje veličine. U pitanju je specijalna tehnologija – hipoalergenska sečiva uklanjaju dlačice bez iritiranja kože, bez neželjenih urastanja, bez bubuljica i drugih vidova alergije koja se pojavljuje kada se koža tretira voskom. Iako ne uklanja dlaku iz korena, Flawless ne čini da malje budu brojnije i gušće kao što to radi brijač. Za razliku od depilacije, sa Flawlessom nema čekanja da dlačice porastu može da skrati i dlaku koja tek izrasta! A jedna od važnijih stavki je ta što je tretman njima superbrz! Samim tim ga možete koristiti čak i van kuće (npr. u kafiću kada na ogledalu primetite da imate dlačice koje na kućnom ogledalu niste uočili).

A GDE GA MOŽETE KUPITI I DA LI KOŠTA „ČITAVO BOGATSTVO“?

Iskoristite sjajno SNIŽENJE i poručite Flawless aparat po najnižoj ceni do sada i otarasite se dosadnih i ni malo privlačnih malja sa lica za samo 1.490 din! Naručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.