Kada je u pitanju hrana, naša generacija ima sve pod kontrolom. Mnogi ljudi ne koriste namirnice sa glutenom, izbegavaju meso, mlečne proizvode ili drugu hranu. Ali kada pomislimo na zaustavljanje od korišćenja društvenih mreža, sve se menja. Vreme je da to uradimo! I kako?

Pripremili smo savete koji će vam pomoći.

Stavite torbu na zadnje sedište automobila

Svi imamo naviku da pretražujemo društvene mreže kada čekamo crveno svetlo. Ovo je loša navika, koja je takođe izuzetno opasna. Kada sednete u auto stavite torbu na zadnje sedište i odvojite vreme u automobilu za važnije stvari.

Ne stavljajte telefon na sto za ručavanje

Kada jedemo ručak ili večeru i družimo se sa ljudima, nije prikladno gledati telefon. Dakle, mi čak ne donosimo telefon sa nama, već ga ostavljamo u drugoj sobi.

Zaustavite objavljivanje u realnom vremenu

Objavljivanje u realnom vremenu nije ni neefikasno niti neophodno. Snimamo fotografije i čuvamo ih za kasnije. Kada budemo sami i imali vremena, obradićemo ih i objaviti ih.

Prestanite sa praćenjem profila koji vas ne motivišu

Kada prestanete sa praćenjem određenih profila, to će takođe značiti manje vremena na društvenim mrežama.

Hajdemo na put negde gde nema signala

Islanirajmo putovanje negde gde telefon neće raditi. To može biti kampovanje u divljini ili neka vrsta udaljene zemlje u kojoj morate platiti mnogo novca za mobilne podatke. Možemo se fotografisati, ali ćemo ih podeliti samo kada stignemo kući.

Izvor: Ženski magazin