Porudžbina kafe mnogo govori o vašem stavu prema modi. Da li ste originalno, klasično ili umetnički raspoloženi – otkrijte uz pomoć šoljice svog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.

Crna kafa – minimalizam

Osobe koje naručuju običnu crnu kafu sklone su minimalizmu i jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja, pa tu ima mesta za bezbroj kombinacija. Često kombinuju crne i bele odevne predmete.

Espreso – originalan stil

Upečatljivi modni detalji, unikatni odevni predmeti i neustrašiv smisao za kombinovanje stoje iza osobe koja voli kratki i crni espresso.

Kapućino – klasika

Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju imati – zauvek.

Kafa s mlekom – klasično i u trendu

Kafu s mlekom naručuju osobe u čijem ormaru preovlađuje džins, pleteni komadi i obične majice. Vole da kombinuju stilove, ali ipak ne preteruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.

Ledena kafa – trendseterke

Uvek su u potrazi za novim komadima krojenim po poslednjoj modi. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnim, pa se raduju svim novitetima i modnim revijama.

Kafa sa mlekom i puno pene – umetnička duša

Ormar osobe koja pije kafu s puno pene je pun šarolikih i originalnih odevnih predmeta koji se pomno kombinuju i usklađuju sa situacijom, mestom izlaska, raspoloženjem i kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijumima.

Izvor: Prva