4. Nova komedija stiže u bioskope: 100 dana 100 stvari

Fantastična komedija o dva najbolja druga i njihovoj opkladi "do gole kože" ! Da li je moguće izdržati 100 dana bez konzumerizma?

Goli do kože, bez odeće, stvari, nameštaja, dragocenosti itd ... Bez ijedne od "100 stvari" kojih su odlučili da se reše u opkladi do gole kože, dva najbolja druga, Pol (Florijan David Fic) i Toni (Matijas Švajgefer), će tokom narednih 100 dana živeti bez konzumerizma. Tokom tog perioda će moći da povrate samo po jednu stvar u danu, koja im je neophodna.

Ovo je priča o današnjem konzumerističkom i materijalističkom načinu života gde zadovoljavanje najnižih poriva nadjačava one prave vrednosti kao što su ljubav, prijateljstvo i sreća.

U bioskopima od 11. aprila!

Ostatak teksta vas očekuje na sledećoj strani...

5. Crtani film koji smo obožavali kao mali: Dambo

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura "DAMBO", inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

U bioskopima od 4. aprila 2019. 2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

6. Metafore i alegorije kao poziv na buđenje u knjizi ,,Naivna žabica i sedam mudrosti"

Autor Olivije Klerk ističe da sedam metafora i alegorija koje je izabrao govore o svesti, promenama i napretku inspirišući se najčešće prirodnim fenomenima ili fizičkim doživljajima. Njihove poruke se neumitno preklapaju, dopunjuju i međusobno obogaćuju. Saveti iz kratke, inspirativne i mudre knjižice lako se pamte, a još lakše primenjuju u svakodnevnom životu. Ovo je zabavno i duhovito štivo pisano za sve koji uživaju u čitanju edukativne kvalitetne literature.

7. Brazilska super zvezda Anitta predstavila novi album!

Nakon uspešnog gostovanja u hitu „R.I.P.“ (Sofia Reyes), brazilska super zvezda pesmom „Poquito“ predstavlja album „Kisses“ koji je upravo izašao. Izdanje sadržajem tretira različite aspekte poljupca i njegovog značenja. „Poquito“ je zavodljiva i pomalo provokativna pesma. Anitta je pokupila najbolje od mnogih sa kojima je sarađivala poslednje dve godine, najviše od Iggy Azaleie i trija Major Lazer.

8. Beogradska grupa REPETITIOR objavila novi spot za pesmu ,,Ekspedicija"

Spot je snimljen tokom jedne od mnogobrojnih evropskih turneja, a ovaj tročlani alternativni rok sastav poznat je po tome da svira veliki broj koncerata širom regiona, ali i po Istočnoj i Zapadnoj Evropi, a stigli su čak i do Rusije i Kine. Repetitor spotom za pesmu ,,Ekspedicija" najavljuje novu turneju koja počinje u Beogradu, 12.aprila, u Centru za kulturu ,,Imago", gde će nastupiti kao gosti Fijuk sajma nezavisnih izdavača.