1. Predstava Lice

Komedija o gubitku identiteta, bukvalnom i simboličnom, sa likovima koje prepoznajemo iz naše tabloidne štampe i „glamuroznih“ društvenih događaja , gorka, oštra, nadasve duhovita satira o tranziciji, i njenim herojima i žrtvama ali, ovoga puta ne iz perspektive „gubitnika“, običnih ljudi, već „dobitnika“, novopečenih „biznismena“ i društevne elite koja sve više tu „pobedu“ oseća kao preveliko breme sa kojom nije u stanju da se nosi. Aleksandar Galin nas je i ovog puta nasmejao do suza!

Cosmo deli 5x2 karte za predstavu Lice koja počinje u 20:30h u četvrtak, 11. aprila u Ateljeu 212.

Kako do karata?

Sve što treba da uradite jeste da na mejl v.nikolic@adriamedia.rs pošaljete vaše ime i prezime. Prvih petoro koji pošalju mejl biće kontaktirani od strane Cosmo redakcije.

2. Zvuk starog trance zvuka odjeknuće Beogradom jer dolazi legendarni Transwave!

Kultni trance izvođač Deedrah/Trancewave nastupiće u beogradskom klubu Anderground u subotu 13. aprila s početkom od 23h.

Ljubitelji starijeg trance zvuka biće u prilici da uživaju u live setu jednog od najpoznatijih artista ovog žanra, koji po prvi put nastupa u Srbiji!

Transwave, legenarni projekat iz Francuske osnovan je u septembru,1994. u sastavu koji su činili  Frederic Holyszewski i Christof Drouillet.

Deedrah, predstavlja solo projekat iza koga stoji Frederic 'Dado' Holyszewski. Ovaj čuveni izvođač iza sebe ima toliko klasika, sa raznim projektima, da bi ih culi sve, celo veče njegovih izdanja ne bi bilo dovoljno! Karte se mogu kupiti pretprodaji na sledećim lokacijama; DD Tickets: Strahinjića Bana 22. Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/569716646845580/?active_tab=discussion

Ostatak teksta vas očekuje na sledećoj strani...