Kolekcijom Forever Young, Bata Spasojević je u utorak 2. aprila, u prepunom BelExpo centru ostavio publiku bez daha.

“Izuzetno mi je drago da je baš ovakav prijem doživela moja nova kolekcija. Jako me raduje što interesovanje za moje komade postoji i u estradnom, ali i u biznis, kulturnom, političkom i sportskom svetu. Poznate ličnosti iz svih sfera društva koje prate moj rad, dokaz su tome, a mnoge od njih su juče bile u prvim redovima. Na sve to, performans sa divnom Senidom je došao kao šlag na tortu i mislim da smo opravdali očekivanja publike među kojom se, koliko sam čuo, tražila karta više. Hvala svima na pozitivnim emocijama i lepim rečima, saradnicima na trudu i medijima za pažnju”, izjavio je Bata.

Zatvaranje ovogodišnjeg Fashion Selection-a upotpunila je i popularna Senida koja je prošetala pistom u jednoj od Batinih kreacija. Modno-muzički spot u kolaboraciji poznate pevačice i kreatora, takođe je, po prvi put, prikazan javnosti. Ovacije publike su bile pokazatelj uspešnosti spajanja ove dve vrste umetnosti.

“Drago mi je da sam bila deo spektakla i da me je Bata Spasojević pozvao da saradjujem sa njim na projektu. Odlično smo se uklopili i super zabavljali tokom revije. I sta više reći, želim mu puno sreće u daljem radu i u kreacijama”, rekla je Senida.

Pogledajte neke od modela iz kolekcije proleće/leto 2019. koja odiše miksom različitih stilova poput romantične čipke, hladne senzualne kože, trodimenzionalnih cvetnih motiva i asimetrije, a osim garderobe, kolekciju upotpunjavaju i aksesoari poput torbi, nakita, kožnih marama za glavu i obuće.

Slike u galeriji